Home | Contact

10jaar

PaperMate

Websites en administratieve diensten

 

PaperMate: websites en administratieve diensten

PaperMate is in 2004 opgericht. Bij de Kamer van Koophandel staat dit eenmansbedrijf nog steeds geregistreerd als 'Administratief opruimbureau', maar in de loop van de tijd is mijn specialisatie veranderd in websitebouw en administratieve diensten. Orde aanbrengen in chaos is mijn passie. Dat geldt voor websites, teksten, archieven, boeken, organisaties en boekhoudingen. En suikerzakjes...

PaperMate: Waar chaos orde wordt !

 

 


Achtergrond

Voor sommige mensen is werken een hinderlijke onderbreking van hun vrije tijd. Anderen hebben van hun hobby('s) hun werk gemaakt. Ik hoor bij die laatste groep. Het zit in mijn aard om te ordenen, te systematiseren, te vereenvoudigen, te verzamelen, te puzzelen. Dat was ooit de reden dat ik bibliothecaris ben geworden en in die sector ook werk gevonden heb. Ook het schrijven van (populaire) teksten, wat ik later ben gaan doen, is een vorm van vereenvoudigen, verduidelijken, populariseren.

Een groot deel van mijn werkzame leven heb ik werk in loondienst en werk als zelfstandige gecombineerd. Tussen 1985 en 1998 had ik samen met Annelies van Lonkhuyzen de vennootschap 'D & L - Dietz en Van Lonkhuyzen'. Wij waren tekstschrijvers en drukwerkbegeleiders.

Tussen 2004 en 2010 had ik, naast mijn werk als webmaster bij de CG-Raad, het bedrijf PaperMate. Ik begon als 'administratief opruimer', maar allengs specialiseerde ik mij in het bouwen en beheren van websites. Ook dát is een combinatie van het systematiseren van informatie en het uitpuzzelen van een goed systeem om die informatie ter beschikking te stellen. Sinds 2010 ben ik volledig zelfstandig als 'PaperMate'.

Mijn interesse in geschiedenis kan ik al jarenlang kwijt in het schrijven van jubileumboeken over de geschiedenis van de gehandicaptenzorg.

Sinds 2015 ben ik intensief betrokken geraakt bij 'KorterMaarKrachtig', de vereniging van mensen met een amputatie of een reductiedefect. Eerst als redacteur van het kwartaalmagazine 'Kort&Krachtig!', later als administrateur en sinds 2018 als algemeen adviseur van het bestuur. 

Harry Dietz

PaperMate / Harry Dietz | De Fuik 29 | 3995 BJ Houten | 06-22111485 | www.harrydietz.nl | info@harrydietz.nl